Wilt u meer informatie?
Team HR helpt u graag verder
Bellen Mailen
Crispy thinking Solid solutions

Iedere dag oogsten wij minimaal 75.000 kilo taugé. Die leveren we in diverse verpakkingen aan de retail, industrie en foodservice in een straal van 800 km rondom Nijmegen. 

Evers Specials is taugékweker, maar ook meer dan dat. Als taugéspecialist en Europees marktleider nemen we onze verantwoordelijkheid in het ontwikkelen van de sector. 

Ga direct naar onze vacatures

Onze tauge verpakt

Onze waarden

Werken bij Evers Specials betekent werken bij de grootste taugéspecialist van Europa. Met ruim 70 medewerkers voorzien wij onze klanten door bijna heel Europa van dagverse taugé. Als team stropen wij samen onze mouwen op en gaan wij elke dag voor de beste service en kwaliteit.

Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We hebben het lef buiten begaande paden te treden. En daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met creativiteit en vindingrijkheid zoeken we naar nieuwe oplossingen. Zonder opsmuk en met beide benen op de grond.

Wij willen de taugémarkt met onze expertise continu vernieuwen, verbeteren en vergroten. En ook onszelf. Zodat we altijd het verst vooruit zijn. Dat kunnen we niet alleen, niet zonder jou!  Kom jij ons team versterken?

Solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures!

 

Verhalen van onze medewerkers

Logistiek medewerker van Evers Specials

Richard Vacquier Droop 

Logistiek medewerker

Op 3 april 2018 begon ik bij Evers Specials. Ik werkte daarvoor bij een transportbedrijf waar ik routes inplande. Ik wilde graag meer afwisseling in mijn werk en die heb ik bij Evers Specials gevonden. Hier ben ik verantwoordelijk voor de logistieke planning, het te woord staan van chauffeurs en klanten, orders aannemen, orders verwerken, de kwekers helpen met de productieplanning en meer. Die diversiteit en reuring vind ik het leukste aan mijn werk.  En uiteraard het klantcontact. Als we weer een vraagstuk hebben opgelost en de klant tevreden is; daar haal ik echt voldoening uit. Fijn aan Evers Specials vind ik de laagdrempeligheid en informele cultuur. Toen ik hier twee maanden werkte moest een kweekcel met mungbonen onverwachts snel leeggeschept worden. Dit deed ik toen samen met de directeur, zodat de productiemedewerkers door konden met hun werk en de productielijn bleef lopen. Dat vond ik erg bijzonder.

Administratief medewerker van Evers Specials

Marina Panosian

Administratief medewerker

In september 2017 ben ik bij Evers Specials komen werken. Daarvoor heb ik verschillende banen gehad, maar die pasten niet bij me. Bij Evers voelde ik me meteen op mijn plek. Het leukste aan werken bij Evers Specials vind ik de goede werksfeer en dat je hier veel kunt leren. Als team leren we nieuwe dingen van elkaar en zoeken we naar manieren om onze werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Onlangs ben ik met de deeltijdstudie Finance en Control begonnen, zodat ik mijn werkzaamheden in de toekomst nóg beter kan uitvoeren. Op dinsdagavond en op vrijdag volg ik lessen. Dit zal vier jaar duren. Ik ben blij dat Evers Specials mij de mogelijkheid biedt om verder te studeren en om mezelf verder te ontwikkelen.

Medewerker kleinverpakking van Evers Specials

Shakita Sardjoesingh

Medewerker kleinverpakking

Ik werk nu anderhalf jaar bij Evers Specials. Ik kom uit Suriname en daar werkte ik in een restaurant. Ik leerde mijn man in Suriname kennen en hij werkte al 11 jaar bij Evers Specials. Toen we getrouwd waren ben ik in Nederland komen wonen en later ook bij Evers Specials gaan werken. Ik werk bij de kleinverpakkingsafdeling en ik zorg ervoor dat alle verpakkingen op tijd klaar staan om naar onze klanten te gaan. Het leukst aan werken bij Evers Specials vind ik de collega’s. Op werk moet je plezier hebben en je op je gemak voelen. Ik heb leuke collega’s met wie ik echt goed kan opschieten. Bijzonder aan Evers Specials vind ik om te zien hoe de taugé in de cellen groeit. Als ik aan mensen vertel dat taugé uit een boontje ontkiemt zijn ze heel verbaasd.

 

Productiemedewerker van Evers Specials

Michael Spithoven

Productiemedewerker 

Inmiddels werk ik ongeveer 7 jaar als productiemedewerker bij Evers Specials. Als productiemedewerker ben je verantwoordelijk voor alle verschillende stappen in de productie. Van het oogsten van de taugé, tot het schoonmaken van cellen of het vullen van verpakkingen. Ik vind het belangrijk dat iedereen in het team het naar zijn zin heeft op het werk. Daarom ben ik lid van de ondernemingsraad. Het leukste aan werken bij Evers Specials vind ik het werken in teamverband. We hebben een divers team met een fijne samenwerking. Daarnaast vind ik de flexibiliteit hier fijn. Ik heb nog nooit gehoord dat iets niet kon. Als ik bijvoorbeeld een keer iets wil wijzigen in mijn rooster is er altijd wel een mouw aan te passen. 

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.