Wilt u meer informatie?
Team HR helpt u graag verder
Bellen Mailen
Crispy thinking Solid solutions

Iedere dag oogsten wij minimaal 75.000 kilo taugé. Die leveren we in diverse verpakkingen aan de retail, industrie en foodservice in een straal van 800 km rondom Nijmegen. 

Evers Specials is taugékweker, maar ook meer dan dat. Als taugéspecialist en Europees marktleider nemen we onze verantwoordelijkheid in het ontwikkelen van de sector. 

Ga direct naar onze vacatures

Onze tauge verpakt

Onze waarden

Werken bij Evers Specials betekent werken bij de grootste taugéspecialist van Europa. Met ruim 70 medewerkers voorzien wij onze klanten door bijna heel Europa van dagverse taugé. Als team stropen wij samen onze mouwen op en gaan wij elke dag voor de beste service en kwaliteit.

Wij doen er alles aan om onze klanten zo goed mogelijk te helpen. We hebben het lef buiten begaande paden te treden. En daarnaast een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Met creativiteit en vindingrijkheid zoeken we naar nieuwe oplossingen. Zonder opsmuk en met beide benen op de grond.

Wij willen de taugémarkt met onze expertise continu vernieuwen, verbeteren en vergroten. En ook onszelf. Zodat we altijd het verst vooruit zijn. Dat kunnen we niet alleen, niet zonder jou!  Kom jij ons team versterken?

Solliciteer dan snel op één van onze openstaande vacatures!

 

Verhalen van onze medewerkers

Frank Roelofs

Frank Roelofs 

Kweker

In november 1994 ben ik als kweker bij Evers Specials begonnen. Evers Specials was toendertijd mijn eerste werkgever. Inmiddels kan ik al bijna mijn 30e jubileum vieren! Ik ben verantwoordelijk voor het in goede banen leiden van het teeltproces: van import van de bonen tot het afleveren van een volle cel taugé aan de productieafdeling. Zij nemen dan het stokje over. Ik heb techniek, landbouw en elektronica altijd al interessant gevonden. Deze elementen komen allemaal in mijn baan terug. Het allerleukste aan werken bij Evers Specials vind ik de projecten om processen effectiever en efficiënter in te richten. Toen ik hier kwam, moesten we bijvoorbeeld zware zakken met mungbonen handmatig in de kweekcellen trekken. Dit hebben we verbeterd met de ontwikkeling van de “bonentank”. Nu worden de mungbonen met een paar drukknoppen automatisch in de cellen verdeeld. Thuis heb ik met mijn gezin meerdere taugérecepten geprobeerd. Favoriet blijft de nasi. Daarin is onze taugé echt onmisbaar. Dat is toch mooi, zo’n tastbaar eindresultaat.

Administratief medewerker Marina Panosian

Marina Panosian

Administratief medewerker

In september 2017 ben ik bij Evers Specials komen werken. Daarvoor heb ik verschillende banen gehad, maar die pasten niet bij me. Bij Evers voelde ik me meteen op mijn plek. Het leukste aan werken bij Evers Specials vind ik de goede werksfeer en dat je hier veel kunt leren. Als team leren we nieuwe dingen van elkaar en zoeken we naar manieren om onze werkzaamheden zo efficiënt en goed mogelijk te laten verlopen. Onlangs ben ik met de deeltijdstudie Finance en Control begonnen, zodat ik mijn werkzaamheden in de toekomst nóg beter kan uitvoeren. Op dinsdagavond en op vrijdag volg ik lessen. Dit zal vier jaar duren. Ik ben blij dat Evers Specials mij de mogelijkheid biedt om verder te studeren en om mezelf verder te ontwikkelen.

Shakita Sardjoesingh

Shakita Sardjoesingh

Medewerker kleinverpakking

Ik werk nu anderhalf jaar bij Evers Specials. Ik kom uit Suriname en daar werkte ik in een restaurant. Ik leerde mijn man in Suriname kennen en hij werkte al 11 jaar bij Evers Specials. Toen we getrouwd waren ben ik in Nederland komen wonen en later ook bij Evers Specials gaan werken. Ik werk bij de kleinverpakkingsafdeling en ik zorg ervoor dat alle verpakkingen op tijd klaar staan om naar onze klanten te gaan. Het leukst aan werken bij Evers Specials vind ik de collega’s. Op werk moet je plezier hebben en je op je gemak voelen. Ik heb leuke collega’s met wie ik echt goed kan opschieten. Bijzonder aan Evers Specials vind ik om te zien hoe de taugé in de cellen groeit. Als ik aan mensen vertel dat taugé uit een boontje ontkiemt zijn ze heel verbaasd.

 

Alfred Kersten

Alfred Kersten

Logistiek planner

Sinds 2021 werk ik bij Evers Specials. Via een collega ben ik hier terecht gekomen. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse exportplanning en dan met name de export naar Duitsland. Mijn achtergrond als vrachtwagenchauffeur komt daarbij goed van pas; vooral de routes in Zuid-Duitsland ken ik als mijn broekzak. Wat mijn baan uitdagend maakt is de afwisseling. We zoeken altijd naar nieuwe mogelijkheden. Of het nu gaat over het aanboren van nieuwe exportmarkten of het verbeteren van onze huidige transportroutes. Het fijnst aan werken bij Evers vind ik het contact met collega’s. Ik denk dat we elkaar heel goed aanvullen. Evers heeft een open en platte organisatiecultuur, waarbij iedereen z’n zegje kan doen. In januari hadden we een Evers’ Familiedag, waarbij familie en vrienden op het bedrijf mochten komen. Mijn dochter was er ook bij, ze vond het heel interessant.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.