Tauge in de fabriek

Ons verhaal

Betekenisvol zijn voor de internationale taugémarkt. Deze continu vernieuwen, verbeteren en vergroten. Dat is onze missie. Meer weten over waar wij voor staan en naartoe willen?

Lees hier verder

De historie van Evers Specials

Historie

In 1962 begon Evers Specials als champignonkwekerij. Na tien jaar specialiseerden wij ons in het product waar wij sinds jaar en dag gek op zijn: taugé. Benieuwd naar onze historie?

Lees hier verder 

Medewerker Evers Specials aan het werk

Ons team

Met meer dan 70 medewerkers zorgen wij elke dag voor knapperige taugé, de beste service en snelle leveringen. Als team stropen wij samen onze mouwen op en gaan wij voor de beste kwaliteit. Leer ons kennen!

Lees hier verder

Medewerker Evers Specials vervoert tauge

Werken bij

Anderen helpen, verantwoordelijkheid nemen, durven doen, uitdagingen aangaan en met beide benen op de grond staan. Dit zijn waarden die wij belangrijk vinden. Benieuwd naar hoe het is om te werken bij Evers Specials? 

Lees hier verder

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.