Wilt u meer informatie?
Team quality control helpt u graag verder
Bellen Mailen
Crispy thinking Solid solutions

Onze visie op voedselveiligheid

Evers Specials is een erkend kiemgroenteproducent. Ons EG-erkenningsnummer is: 208518. Wij werken altijd volgens HACCP-richtlijnen. Als marktleider bieden wij onze klanten de beste zekerheden in voedselveiligheid en het waarborgen van kwaliteit is een vast onderdeel in de bedrijfsvoering. Om de voedselveiligheid van onze producten te garanderen richten wij ons op transparante communicatie, pro-actief handelen en samenwerking in de keten. Zo adviseren we onze klanten en leveranciers over voedselveiligheid vraagstukken en werken we samen met branchepartners om de voedselveiligheid in de hele sector op een constant hoog niveau te houden. 

Certificaten

Supplier (B) Member | SMETA 4 Pillar

 

Vul hieronder uw gegevens in om het laatste SMETA rapport op te vragen:

* verplichte velden

Risk plaza

We zijn Riskplaza gecertificeerd voor de door ons geproduceerde taugé. De Riskplaza certificering zorgt er voor dat de voedselveiligheid van de door ons ingezette grondstoffen extra geborgd wordt.

Bedrijven in de kiemgroentesector kunnen niet voor GlobalGAP gecertificeerd worden. Gerelateerde certificaten van GlobalGAP, zoals het AH protocol en GRASP, zijn om die reden ook niet meer mogelijk. Evers Specials en andere kiemgroenteproducenten hebben daarom geen GlobalGAP certificaat.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.