Crispy thinking Solid solutions

Evers Specials

Evers Specials is de grootste taugéspecialist van Europa. Wij zijn altijd het verst vooruit. 

Meer over ons

Onze taugé

Waarom taugé van Evers Specials?

Door ons grootschalige productieproces en jarenlange expertise bieden wij de beste zekerheden als het gaat om versheid en kwaliteit. Meer informatie over onze taugé en de verpakkingsmogelijkheden?

Lees hier verder
De kwaliteit van Evers Specials

Voedselveiligheid

Het waarborgen van kwaliteit is een vast onderdeel van onze bedrijfsvoering. Om de voedselveiligheid van onze producten te garanderen richten wij ons op transparante communicatie, pro-actief handelen en samenwerking. Meer weten over onze visie op voedselveiligheid en onze certificaten?

Lees hier verder

VACATURE

HR- en salarisadministrateur

Ben jij op zoek naar een uitdagende werkomgeving met veel eigen verantwoordelijkheid, waar je een onmisbare schakel bent, en volop gelegenheid hebt om te pionieren? Bekijk dan snel onze openstaande vacature!

Lees hier verder

VACATURE MONTEUR TECHNISCHE DIENST

Wil jij een functie met veel afwisseling, een betrokken team en waar jij je bezig mag houden met het volledige technische proces? Dan is deze vacature wat voor jou!

Lees hier verder 

OVER TAUGÉ

Taugé is de spruit van de mungboon. Met water en onder strikte controle van zuurstof en temperatuur ontkiemen de bonen in 7 dagen tijd tot taugé. Meer weten over het kweekproces van taugé?

Lees hier verder

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.