Terugblik op het Food Crisis Management Event

Op 2 september 2020 namen meer dan 200 essentiële stakeholders voor food crisis management deel aan Freshfel en ESSA’s digitale online Food Crisis Management Event. Evers Specials was sponsor van dit event. Lees in deze blog meer over de inzichten die we tijdens het event hebben opgedaan.

Lees verder

Voedselveiligheid van onze taugé

Voor consumenten moeten veilige groenten vanzelfsprekend zijn, maar bij ons als producent speelt de borging van kwaliteit en voedselveiligheid een grote rol. Samen zetten wij ons elke dag in om voedselveilige taugé van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Hoe zorgen wij dat onze taugé veilig is voor consumptie? Lees in deze blog meer over voedselveiligheid bij Evers Specials.

Lees verder

 

De mungbonen special

Sinds de afgelopen jaren maakt de voorheen vrijwel onbekende mungboon een steeds snellere opmars in de westerse keuken. Mungbonen zitten bomvol met hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Ze worden vooral gebruikt om taugé van te kweken. Lees in deze allereerste blog meer over de kracht van dit kleine boontje.

Lees verder

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.