Theo Vos, onze ICT'er

Onze ICT-man: Theo Vos

Iedereen heeft het nodig: iemand die ondersteund als je er even niet uit komt met je laptop of computer. Bij ons is dat Theo Vos. In deze blog lees je meer over onder andere zijn werkzaamheden, de sfeer bij Evers en trends op het gebied van ICT.

Lees verder

 

De loempia: onze favoriete snack

De loempia: onze favoriete taugésnack

Wie aan een gerecht met taugé denkt, zal waarschijnlijk denken aan de loempia.  Maar waar komt dit smakelijke hapje oorspronkelijk vandaan? En waarom de naam ‘loempia’? Wij zetten het in deze blog voor je op een rijtje.

Lees verder

 

Blog onze logistiek: diensten en uitdagingen

Onze logistiek: diensten en uitdagingen! 

Voor deze blog interviewden wij twee van onze logistieke toppers, Freek Flemminks en Alfred Kersten. Van onze routes, leverpatroon en levertijden tot aan (lokale) uitdagingen en trends. Het komt allemaal aan bod in deze blog over onze logistieke diensten! 

Lees verder

Blog duurzaamheid bij Evers Specials

Duurzaamheid bij Evers Specials

Bij ons draait duurzaamheid om ondernemen met respect voor de natuur, de omgeving en de maatschappij. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe wegen om de ecologische voetafdruk van ons productieproces tot het minimum te beperken. Lees in deze blog over meer over duurzaamheid bij Evers Specials!

Lees verder

Blog: hoe bewaar je tauge?

Hoe bewaar je taugé?

Met een knapperige bite, heldere kleur en neutrale smaak hoort taugé op elk bord thuis. Voor een optimaal product, is goed bewaren erg belangrijk. In deze blog vertellen we je daarom alles over het bewaren van taugé!

Lees verder

Logo van het Internationaal jaar van groenten en fruit

Taugé in het Internationaal Jaar van Groenten en Fruit

2021 is door de Algemene Vergadering van de Verenigde Naties uitgeroepen tot het Internationaal Jaar van Groente en Fruit. In deze blog vertellen we meer over dit bijzondere jaar en bespreken we de ontwikkelingen in groente in 2021.

 Lees verder

Afbeelding van gazpacho met tauge

Taugé bereiden: ontdek de mogelijkheden!

Taugé kun je op veel manieren bereiden, van wokken tot blancheren, en van pureren tot frituren. In deze blog hebben wij de verschillende bereidingswijzen voor je op een rijtje gezet!

Lees verder

Foto van tauge

Vier redenen waarom taugé zo gezond is

Door de neutrale smaak en knapperige bite kan je taugé aan veel gerechten toevoegen. Dat is niet alleen lekker, maar ook goed voor je! Taugé bevat weinig calorieën en koolhydraten en zit boordevol vitaminen en mineralen. In deze blog vertellen wij over vier redenen waarom taugé zo gezond is. 

Lees verder

Logo van ESSA, Freshfel en Evers

Terugblik op het Food Crisis Management Event

Op 2 september 2020 namen meer dan 200 essentiële stakeholders voor food crisis management deel aan Freshfel en ESSA’s digitale online Food Crisis Management Event. Evers Specials was sponsor van dit event. Lees in deze blog meer over de inzichten die we tijdens het event hebben opgedaan.

Lees verder

Voedselveiligheid bij Evers Specials van onze tauge

Voedselveiligheid van onze taugé

Voor consumenten moeten veilige groenten vanzelfsprekend zijn, maar bij ons als producent speelt de borging van kwaliteit en voedselveiligheid een grote rol. Samen zetten wij ons elke dag in om voedselveilige taugé van hoge kwaliteit aan onze klanten te leveren. Hoe zorgen wij dat onze taugé veilig is voor consumptie? Lees in deze blog meer over voedselveiligheid bij Evers Specials.

Lees verder

Afbeelding van mungbonen in hand van medewerker

De mungbonenspecial

Sinds de afgelopen jaren maakt de voorheen vrijwel onbekende mungboon een steeds snellere opmars in de westerse keuken. Mungbonen zitten bomvol met hoogwaardige eiwitten, vitaminen, mineralen en vezels. Ze worden vooral gebruikt om taugé van te kweken. Lees in deze allereerste blog meer over de kracht van dit kleine boontje.

Lees verder

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.