Van kleine taugékweker, naar de grootste taugéspecialist in Europa

Nieuwe technieken. Logistiek in eigen huis. Verbeteren, uitdagen, verkennen, nieuwe sprongen wagen. Dat is pionieren. En dat zit in ons karakter. Want goed, kan altijd beter.

Wij zijn mede-oprichter van de European Sprouted Seeds Association. Werken intensief samen met de boeren die onze mungbonen telen. En zijn altijd op zoek naar nieuwe oplossingen en samenwerkingen. We treden buiten gebaande paden. We experimenteren. We gaan de uitdaging aan. Wij stropen onze mouwen op en gaan er elke dag weer voor. Waarom? Omdat wij er alles aan doen om onze klanten te helpen.

Wij zijn daar waar we waarde kunnen creëren. Niet alleen voor onszelf, maar voor de hele keten. Of het nu gaat om kwaliteit, productinnovatie, voedselveiligheid, technische ontwikkelingen of het verbeteren van de groentesector. Wij zijn altijd het verst vooruit. Met onze kennis en ervaring vernieuwen, vergroten en verbeteren we de internationale taugémarkt.  

Totdat taugé op ieders boodschappenlijstje staat! 

Verpakken van de tauge aan de lopende band

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om een goede werking van onze website te kunnen garanderen en onze website gebruiksvriendelijker te maken. Voor meer uitleg over het gebruik van cookies verwijzen we naar ons privacy beleid.